Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında yeni skandal 'Dolandırıcılık iddialarının ardı arkası kesilmiyor

Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında yeni skandal 'Dolandırıcılık iddialarının ardı arkası kesilmiyor
Yakın çevrelerinden 150 milyon lira dolandırıldığı iddia edilen fenomen Talu çifti, yurtdışına kaçtıktan sonra yeni bir skandala karıştı. Kıvanç Talu ve Beril Talu çiftinin, Nişantaşı'nda faaliyet gösteren bir kuaförü dolandırdığı öne sürüldü.

Sabah gazetesinin haberine göre, 150 milyonluk dolandırıcılık iddiasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni çift, "Var Böyle Tipler" adlı kanalın yüzü olarak biliniyordu. Ancak yeni bir olayla daha gündeme geldiler.

Kıvanç Talu'nun, Nişantaşı'nda bir kuaförü dolandırdığı iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre, Talu, kuaför Ali K.'nın 7 bin dolarını alarak Bağdat Caddesi'nde açılacak bir kuaföre ortak olma vaadiyle dolandırdı. Kuaförün şikayeti üzerine başlatılan soruşturma dosyası, yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Türkiye'yi sarsan dolandırıcılık olayında Talu çifti, yakın çevrelerinden aldıkları paralarla yurtdışına kaçtıkları iddiasıyla gündeme gelmişti. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda çift, Gürcistan'dan İstanbul'a döndükten sonra 5 Ocak 2024'te tutuklanmıştı.

Soruşturma sürecinde ortaya çıkan yeni bir gerçek ise oyuncu Kıvanç Talu'nun başka bir kuaförü daha dolandırdığı iddiası oldu. Nişantaşı'nda faaliyet gösteren bir kuaför salonunun sahibi Ali K., Talu çiftiyle tanıştığını ve Kıvanç Talu'nun kendisine Instagram üzerinden proje teklifinde bulunduğunu ifade edildi.

Talu'nun, Anadolu yakasındaki Bağdat Caddesi'nde bir dükkan açma planları olduğunu söyleyerek ortaklık teklif ettiği ve bu süreçte 7 bin dolarını aldığı iddia edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.