Kış hazırlıklarınızı tamamlayın! Araç sahiplerinin bilmesi gereken dev kampanya başladı

Kış hazırlıklarınızı tamamlayın! Araç sahiplerinin bilmesi gereken dev kampanya başladı
Ünlü lastik üreticisi Goodyear, dev kampanyası ile araç sahiplerine, kış lastiklerini uygun fiyatlar ile sunuyor. İşte haberin detayları…

Goodyear’dan yapılan açıklamada, kış mevsiminin yaklaşmasıyla, araç sahiplerinin de sert iklim koşullarına araçlarını hazırlama dönemi başladı. Bu durumun farkında olan Goodyear, sunduğu kampanyalar ile araç sahiplerine bu hazırlık döneminde yardımcı olmayı hedefliyor.

31 Aralık 2023'e kadar geçerli olan kampanyada, Goodyear markalı, 17 inc ve üzeri binek, SUV ile hafif ticari araç kış lastiklerinden tek seferde 4 adet satın alanlara, ürün ve servis avantajları sunuyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Goodyear UltraGrip serisinin 19-22 inç arasındaki modellerinin alımında 250 lira, 18 inç modeli alımında 200 lira, 17 inç modeli alımında ise 150 lira tutarında avantajlar uygulanıyor.

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, ‘Goodyear Kampanya’ yazıp 4642’ye yolladıkları SMS sonrasında kendilerine gönderilen aktivasyon koduyla, Goodyear’un resmi internet sitesindeki formu doldurmaları gerekmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.