Kılıçdaroğlu, Akşener ve Karamollaoğlu'ndan, Erzurum'daki provokasyonlara tepki!

Kılıçdaroğlu, Akşener ve Karamollaoğlu'ndan, Erzurum'daki provokasyonlara tepki!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'daki mitinginde yaşanan 'provokasyonlara' ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu''nun Erzurum''da uğradığı taşlı saldırıya tepki yağmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Saadet lideri Temel Karamollaoğlu''ndan tepki geldi.

KILIÇDAROĞLU: 14 MAYIS''A ODAKLANIN

Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoda "Amaçları insanları korkutmaktır, sandıktan uzak tutmaktır" diyerek, "14 Mayıs''a odaklanın. Başka her şey teferruattır" dedi.

"Sevgili halkım, mafyalar, militanlar, SADAT''çılardan, Sinan Ateş''i öldüren torbacılardan beşli çetelerden domuz bağcılardan oluşan bir militarist koalisyon var. Bugün Ekrem başkanımıza saldıranlar bunlardır. Amaçları insanları korkutmaktır, sandıktan uzak tutmaktır. Tüm Türkiye itidalini koruyacak. Türkiye makul çoğunluğun ülkesi. Çoğunluk, bu kötülüğü bitirecek.

Sevgili vatandaşlarım 14 Mayıs''a odaklanın. Başka her şey teferruattır. Sakın kızmayın, sakın küsmeyin. İnsanımızı sevin, bağrımıza basın. O terör gruplarını kahreden de tam da budur.

Ekrem evladıma da geçmiş olsun. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır Bunu da ödemeye hepimiz hazırız.

 

AKŞENER: BU ŞEKİLDE KORKUTAMAZSINIZ

Akşener, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Devletin imkânlarıyla demokrasiye ket vurmaya çalışanlar şunu iyi bilsin ki; Millet iradesini ne taşla ne de kurşunla durduramazsınız. Ne Ekrem kardeşimi, ne beni, ne de Millet İttifakı''nın hiçbir üyesini bu şekilde korkutamazsınız. Biz bu seçimi sükûnetle kazanacağız!" dedi.

KARAMOLLAOĞLU: YOLUMUZA SABIRLA DEVAM EDECEĞİZ

Karamollaoğlu ise "Uğradıkları çirkin saldırı nedeniyle Sn. Ekrem İmamoğlu''na ve değerli Erzurumlu vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu provokasyonu gerçekleştirenleri ve seyirci kalan idarecileri kınıyorum! Bizler sabırla, sakin ve kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz!" ifadelerini kullandı. 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.