Kemal Kılıçdaroğlu esnaf ziyaretinde 'Fotoğraftaki ayrıntı dikkat çekti

Kemal Kılıçdaroğlu esnaf ziyaretinde 'Fotoğraftaki ayrıntı dikkat çekti
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da esnaf ziyaretlerine başladı ve hurdacı esnafıyla kahvaltıda buluştuğu sırada bir fotoğraf karesinde dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

Kasım ayında yapılan kurultayın ardından Ankara'da bir ofis açarak siyasi faaliyetlerine devam eden Kılıçdaroğlu, daha önceki açıklamalarında siyaset ve iş dünyasından birçok önemli isimle görüşmeler yaptığını belirtmişti. Son olarak, Ankara Yıldız Oto Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti ve burada bulunan hurdacı esnafıyla kahvaltıda buluştu. Kılıçdaroğlu’na yakınındaki isimlerden Bülent Kuşoğlu da eşlik etti.

Ziyarete ilişkin görüntüler, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Barış Bozkurt tarafından paylaşıldı. Paylaşılan fotoğrafta, Kılıçdaroğlu'nun arkasındaki duvardaki yazılar dikkat çekti. İlk yazıda, "Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursunuz" cümlesi yer alırken, sol taraftaki yazıda ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim sloganı olarak bilinen 'Her şey çok güzel olacak' ifadesi yer aldı.

ekran-goruntusu-2024-02-16-153956.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.