Parasını buraya yatıracaklar dikkat! Emlakçıların yeni oyunu pes dedirtti

Parasını buraya yatıracaklar dikkat! Emlakçıların yeni oyunu pes dedirtti
Vatandaşların yeni gözdesi olan tiny house ve hobi bahçeleri için arazi arayanlar için emlakçılardan yeni oyun.

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Güngören Köyü'nde yaşanan arazi satışı ve yol krizi, köylüler arasında büyük bir huzursuzluğa neden oldu. Emlakçıların, parsel parsel satışa çıkardıkları arazilerin yolu olmadığı için, tarlaların ortasından geçen kaçak yolları, köylülerin tepkisini çekti. Yücel Özdemir'e ait tarlanın ortasından izinsiz geçirilen yol, isyan ettirdi.

aw198204-01.jpgEmlakçılar, 'hobi bahçesi ve tiny house projesine uygun' diyerek arazileri satmaya çalışırken, satışa çıkardıkları arazilerin yolu olmadığı için, bu arazilere ulaşımı sağlayacak yolları izinsiz olarak açtılar.

aw198204-02.jpgDurumu fark eden Yücel Özdemir, mahsulünü ezen ve tarlasını işgal eden emlakçıyla anlaşmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine tarlasının girişine, "Buradan emlakçı geçemez, şahsa helaldir" tabelası asarak durumu net bir şekilde belirtti.

aw198204-03.jpgYücel Özdemir'in yaşadığı mağduriyeti anlatırken ifade ettiği gibi, köydeki parsel sorunları sık sık yaşanıyor. Köy Muhtarı Mesut Aydın, bu konuda bilgi almak için muhtarlık heyetine başvurulabileceğini ve bu tür sorunların mahkemeye taşınmadan önce köy muhtarlığıyla görüşülmesi gerektiğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.