Kan donduran olay çözüldü Hamile anne ve iki çocuğunu öldüren bakın kim çıktı

Kan donduran olay çözüldü Hamile anne ve iki çocuğunu öldüren bakın kim çıktı
Hamile anne ve iki çocuğunun öldürüldüğü kan donduran olay, kısa sürede aydınlatıldı. Cinayetlerin altından yasak aşk yattığı belli oldu.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 5 gündür kayıp olan 7 aylık hamile anne ve 2 çocuğu yaylada öldürülmüş ve gömülmüş olarak bulundu.

Jandarma ekiplerinin dedektif gibi iz sürdüğü olayda katil zanlısının öldürdüğü çocukların babası olduğu ve öldürdüğü anneleri ile yasak aşk yaşadığı belirlendi.

hamileanne.jpg

İskenderun ilçesinde yaşayan ve 7 aylık hamile olan 33 yaşındaki Selma Abacı ve çocukları; 2 yaşındaki Sait Kerim Abacı ve 1 yaşındaki Hamza Azat Abacı’nın ortadan kaybolması üzerine JASAT ekipleri Turgay K.'yı fiziki olarak takibe aldı.

hamileanne4.jpg

Jandarmanın bir süre dedektif gibi izlediği zanlı gözaltına alındı. Sorgulanan Turgay K., hamile anne ve 2 çocuğu öldürdüğünü itiraf ederek nereye gömdüğünü anlattı.

hamileanne3.jpg

Jandarma ekipleri hamile anne ve 2 çocuğun cansız bedenleri Bitişik Mahallesi Demen Yaylasında gömülü halde buldu. 3 cinayetinde av tüfeğiyle işlendiği belirlendi.

Diğer yandan katil zanlısı Turgay K.'nın, Selma Abacı ile yasak bir ilişkisi olduğu öldürdüğü 2 çocuğun babası olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.