Kahramanmaraş'ta kardeş cinayeti

Kahramanmaraş'ta kardeş cinayeti
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 16 yaşındaki E.T.T., tartıştığı ağabeyi 21 yaşındaki Ruşe Sina Taphasan'ı emniyet amiri olan babasının beylik tabancasıyla öldürüldü.

Olay, 21 Nisan'da saat 06.00 sıralarında ilçeye bağlı Kızılcaoba Mahallesi’nde yaşandı. Ruşen Sina Taphasan ve kız kardeşi E.T.T. arasında nedeni henüz belli olmayan bir tartışma yaşandı. Büyüyen tartışma sonucunda E.T.T, Ekinözü İlçe Emniyet Amiri babası Başkomiser Bahadır Taphasan'ın beylik tabancasını eline geçirip ağabeyini başından vurdu.

Çevredekilerin silah sesini duymaları üzerine polise ihbarda bulunulan olay dolayısıyla, bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Vurulduktan sonra ağır yaralanan Ruşen Sina Taphasan, Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. E.T.T. ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Tedavi altında bulunan Taphasan, yoğun doktor müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Ruşen Sina Taphasan’ın cansız bedeni otopsi işlemleri sonrası Gariplik Camii’nde toprağa verilirken, kardeşi E.T.T. ise emniyetteki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.