Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığından personel alımı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığından personel alımı
Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı istihdam edilmek üzere açıktan temin yoluyla (29) devlet memuru temin edilecek.

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞININ PERSONEL İHTİYACININ KARŞILANMASI MAKSADIYLA AÇIKTAN (29) DEVLET MEMURU ALINACAKTIR

Jandarma Genel Komutanlığına "Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik" hükümleri doğrultusunda J.Gn.K.lığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere açıktan temin yoluyla (29) devlet memuru temin edilecektir.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞININ PERSONEL İHTİYACININ KARŞILANMASI MAKSADIYLA AÇIKTAN (11) SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

Jandarma Genel Komutanlığına Tablo’da yazılı kadrolara, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu (4-B maddesi), Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik” hükümleri doğrultusunda açıktan temin yoluyla J.Gn.K.lığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere 11 [9 destek personeli (hizmetli), 2 tekniker (Elektronik sistemler elemanı)] sözleşmeli personel temin edilecektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.