Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar suya gömüldü

Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar suya gömüldü
İzmir’de akşam saatlerinde bastıran sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar suya gömüldü, sokaklar adeta göle döndü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün İzmir’e yapmış olduğu sağanak yağış uyarısının ardından, akşam saatlerinde kent genelinde aniden bastıran sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Birçok ilçede etkili olan sağanak vatandaşlara zor anlar yaşattı. Özellikle Buca ve Karabağlar ilçelerinde sokaklar adeta göle dönerken, yine Karabağlar ilçesinde bazı ev ve iş yelerini su bastı. Kentin en işlek caddelerinden birisi olan Yeşillik Caddesi ise sağanak nedeniyle göle dönerken, trafikte bulunan sürücüler zor anlar yaşadı. Bornova ilçesinde bulunan Ankara Caddesi’nde de araçlar adeta suya gömüldü, trafik durma noktasına geldi.

SELE KAPILAN ARAÇLAR SÜRÜKLENDİ
Yine Buca ilçesinde bazı araçlar sele kapılıp sürüklenirken, vatandaşlar sular içerisinde kalan araçlarını kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve polisler etkili olan yağış nedeniyle teyakkuz haline geçerken, sağanak yağışların gecenin ilerleyen saatlerinde de zaman zaman etkili olacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.