İzmir’de kan donduran olay ‘Ne yapacağımı bilemedim’ Kuzeninin 12 yaşındaki kızını taciz etti

İzmir’de kan donduran olay ‘Ne yapacağımı bilemedim’ Kuzeninin 12 yaşındaki kızını taciz etti
İzmir’de 12 yaşında olan kız çocuğu akrabası tarafından tacize uğradığı öne sürüldü.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde evine ziyarette bulunduğu bir akrabasının 12 yaşında olan kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen ve gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde olan kuzenine ziyarete giden 49 yaşındaki Tahir A. evde yalnız bir durumda olan kuzeninin kızı İ.N.'yi (12) taciz ettiği öne sürüldü. Tahir A. evden gittikten sonra, İ.N. durumu hemen ailesine bildirdi. Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Tahir A. için bir suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu üzerine Tahir A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin bazı çalışmaları neticesinde Tahir A., saklandığı Bayraklı ilçesindeki bir adreste kıskıvrak yakalandı.

aw173674-01.jpg

“NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM”

İ.N.'nin yaşadığı taciz olayını ilk önce bir arkadaşına haber verdiği mesajlar ise ortaya çıktığı belirtildi. İ.N. mesajın devamında arkadaşına, “Ne yapacağımı bilemedim, direkt ağlamaya başladım” söyleminde bulundu.

aw173674-03.jpg

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Tahir A. sağlık kontrolünden sonra emniyete getirildi. Burada ifadesinin sonra adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw173674-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.