İyi Partili Çömez Twitter'dan paylaştı: ''Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar''

İyi Partili Çömez Twitter'dan paylaştı: ''Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar''
Cumhurbaşkanı Erdoğan eşzamanlı olarak Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma projesini başlattı. Proje kapsamında Hatay Defne ilçesine atılan hastane temeli çok konuşuldu. İyi Partili Turhan Çömez sosyal medya üzerinde tepki gösterdi.

Arif Aydın Kaplan/Kamu Son Haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Hatay İskendurun''da 6 şubatta Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen 11 ilde Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni''ne katıldı. Erdoğan ile beraber törene Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli''de eşlik etti. Erdoğan, törende çimentonun bol koyulduğunu malzemeden kaçınılmadığını vurguladı. 

Eşzamanlı olarak başlayan proje ile ilgili Hatay''ın Defne ilçesindeki Yeni Devlet Hastanesine atılan temel görüntüsü sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Defne ilçesindeki yapılacak projenin temelini paylaştı. Çömez, "Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar" dedi. Turhan Çömez''in konuyla ilgili paylaşımı şu şekilde:

"Erdoğan dün, Hatay Defne’de hastane temeli attı. Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar"

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.