İttifak kararı Erbakan ailesini karıştırdı

İttifak kararı Erbakan ailesini karıştırdı
Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılmasının ardından parti içinde görüş ayrılıkları ortaya çıktı. Fatih Erbakan'ın kardeşi Elif Erbakan'ın İttifak'tan memnun kalmadığı, parti içinde üst yöneticilerin istifa etmek için Elif Erbakan'dan haber bekledikleri iddia ediliyor.

İNTERNETHABER sitesinin aktardığına göre, önceki hafta seçimlere tek başına gireceklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, dün Cumhur İttifakına katıldıklarını açıkladı. Parti içinde şok etkisi yaratan bu karar, Erbakan ailesinde hoş karşılanmadığı konuşuluyor. Fatih Erbakan''ın kardeşi Elif Erbakan bu durumdan rahatsız olduğu ve daha önce Binali Yıldırım''ın ittifak için görüşmeye gelmesi sonrasında "Neden Cumhur İttifakı''na katılmamalıyız?" başlıklı bir konuşma yaptığı iddia ediliyor. 

Yeniden Refah Partisi içinde Necmettin Erbakan''ın milli görüş ideolojini benimseyen bazı yöneticiler partinin Cumhur İttifakına katılması hoş karşılamadı. İddiaya göre içlerinde parti MKYK Üyeleride var. Kazan kaldırmaya hazırlanan yöneticilerin Elif Erbakan''dan haber bekledikleri ve istifa etmeye hazırlandıkları konuşuluyor. 

Elif Erbakan''ın parti içinde bu kadar güçlü olmasının sebebinin altında da Elif Erbakan''ın eşi Mehmet Altınöz''ün partide hatırı sayılır bir çevresinin olduğu söyleniyor. 
 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.