Fatih Erbakan yıllar önce "Cumhurbaşkanı Erdoğan tekrar aday olamaz" dediği ortaya çıktı

Fatih Erbakan yıllar önce "Cumhurbaşkanı Erdoğan tekrar aday olamaz" dediği ortaya çıktı
Cumhur İttifakı'na katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, önceki senelerde Erdoğan'ın 3'ncü kez aday olamaz dediği program kesiti sosyal medyada viral oldu.

Haber: Arif Aydın Kaplan/ KAMU SON HABER

Yeniden Refah Partisi''nde sular durulmuyor. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, ilk önce AK Partili üst yöneticilerle görüşüp ortak bir noktada anlaşamayınca, Cumhur İttifakına katılmama kararı almıştı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Adayı olmak için YSK''ya imza için başvuran YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, imza yarışının 4''ncü gününde 69 bin imzaya ulaştığında adaylıktan çekildiğini duyurdu. Erbakan adaylıktan Cumhur İttifakı lehine çekildiği belirterek seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan''ı destekleyeceğini söyledi.

Fatih Erbakan''ın bu adımı Yeniden Refah Partili seçmenleri de şaşkına çevirdi. Erbakan''ın Cumhurbaşkanı Erdoğan''ı desteklemesi üzerine, önce ki yıllarda bir TV programında verdiği demeç ise sosyal medyada gündem oldu.

Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın 3''ncü kez aday olmasıyla ilgili şu sözleri aktarmış: “Buna baktığınız zaman 2014 ve 2018 dolayısıyla 2 kere seçilmiş artık 3. kez seçime girmesi hukuken mümkün görünmüyor.”

Adnan Oktar Videosu ile ilgili açıklama

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yıllar önce suç örgütü lideri Adnan Oktar''ı övdüğü video ile ilgili Candaş Tolga Işık''ın programına konuştu. Erbakan, Adnan Oktar ile ilgili “Adnan Oktar''ın taciz yaptığına dair bir tane görüntü var mı? Ben tabii Adnan Oktar''ı savunacak değilim. Kitapları gayet güzel, gayet yerinde” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.