İstanbul'da makas atan genç sürücü canından oldu

İstanbul'da makas atan genç sürücü canından oldu
İstanbul Güngören’de, görgü tanığının ifadesine göre, makas atarak ilerleyen cip kaza yaptı. Genç sürücü araçtan fırlayarak hayatını kaybederken, 3 arkadaşından 2'si de ağır yaralandı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında Güngören E-5 karayolu Merter istikametinde meydana geldi.

İddiaya göre, karayolunda makas atarak ilerleyen 34 ZJ 2533 plakalı cip sürücüsü Muhammet E. A. (19) direksiyon hakimiyetini kaybedince demir bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle cip yola savrularak alev aldı. Sürücü Muhammet E. A. cipten yola fırladı; Erdem Ö., Eren G. ve Yusuf D. ise araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri E-5 karayolunu trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek cipte sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı.

kaza2.jpg

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ, 3 ARKADAŞI AĞIR YARALI

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde otomobilden yola fırlayan sürücü Muhammet E. A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Otomobilde sıkışan ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Erdem Ö., Eren G. ve Yusuf D. ise ağır yaralı olarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Eren G. ve Yusuf D.’nin durumunun ağır olduğu Erdem Ö.’nün ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

kaza.jpg

Kazada otomobil kullanılamaz hale geldi. Çekici yardımıyla hurdaya dönen cipin olay yerinden kaldırılmasının ardından E-5 karayolu trafiğe tekrar açıldı. Polis ekipleri kazanına nedenine ilişkin çalışma başlattı.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI

Kazayı gördüğünü, sürücünün makas ata ata ilerlediğini söyleyen Arden Saral, “Okmeydanı istikametinden Bakırköy istikametine devam ederken sol şeritten siyah cip bir araç makas ata ata geliyordu. Selektör atarak yol istedi benden. Sağ şeride geçtim ve aracı takip ettim. İçinde 4 ya da 5 erkek arkadaş vardı. Hiçbirinde emniyet kemeri takılı değildi.

kaza1.jpg

Araç süratli şekilde önümden devam etti. Arkasından sadece yavaşça onu seyrettim ve Zeytinburnu istikametine geldiğimizde araç sağ taraftaki refüje vurarak sol taraftaki şeride geçti ve araç yanarak araç şoförü camdan dışarıya fırladı..." diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.