İstanbul'da lokantada cepçilik yapan kişi kameralardan kaçamadı

İstanbul'da lokantada cepçilik yapan kişi kameralardan kaçamadı
İstanbul’da yemek yeme bahanesiyle gittiği restoranlarda, sandalyeye asılan mont ya da çantaların içinden hırsızlık yapan Bulgaristan uyruklu hırsız polis tarafından yakalandı.

İstanbul'da yemek yeme bahanesiyle gittiği restoranda, sandalyeye asılan mont ya da çantaların içinden hırsızlık yapan Bulgaristan uyruklu bir hırsız, polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bazı restoranlardan gerçekleştirdiği hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'da artan hırsızlık olaylarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, polis ekipleri olay yerlerindeki güvenlik kameralarını inceledi. Bu incelemeler sonucunda hırsızın görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde, suç ortağı ile birlikte müşteri kılığına giren hırsızın, restoranlardaki arka masalarda sandalyeye asılı mont ya da çantaların içinden hırsızlık yaptığı net bir şekilde görüldü. Hırsızlık esnasında oldukça soğukkanlı davranan şüpheli, ardından hesabı ödeyerek olay yerinden ayrıldığı tespit edildi.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, eşkali belirlenen şüpheliyi Fatih ilçesinde düzenledikleri operasyonla yakaladı. 52 yaşındaki Bulgaristan uyruklu şüpheli Stefan K.'nin daha önce 2 suç kaydı bulunduğu belirlendi. Hırsızlık Büro Amirliği'nin yürüttüğü soruşturma kapsamında, şüphelinin 5 Ocak 2024 tarihinde I.A.'nın 5 bin 100 dolarını, 13 Ocak 2024'te Zeytinburnu'nda İ.A.'nın bin 850 lira ve 150 euro'sunu, aynı gün Beyoğlu'nda F.H.'nin 3 bin 800 lira ve 450 euro'sunu çaldığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ekipleri, olaylar sırasında şüphelinin yanında bulunan kişiyi belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

aw169777-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.