İstanbul Havalimanı evi oldu ‘Böylesi ancak filmlerde görülür’ Dünya bu akademisyeni konuşuyor

İstanbul Havalimanı evi oldu ‘Böylesi ancak filmlerde görülür’ Dünya bu akademisyeni konuşuyor
Kanada'ya gidemeyen ve İran'a da geri dönmek istemeyen kadın yolcunun yaptıklarına kimse inanamadı.

Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani İran'a da gitmeyince ilginç bir manzaralara neden oldu. Ankara'dan vize başvurusu yapan akademisyenin buradan da ret cevabı aldıktan sonra İstanbul'a geri döndü. Akademisyen yaklaşık 2 aydır İstanbul Havalimanı'nda yaşamını sürdürüyor. Bu olay ünlü oyuncu Tom Hanks'ın 'The Terminal' filmini hatırlattı.

istanbul-istanbul-havalimani-iranli-ak-25380-2.jpg

Kanada Toronto'da hayatını sürdüren ve oturum süresi dolan İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani, ülkesi İran'a gitti. Buradan da Kanada'ya gitmek için vize başvurusunda bulunan İranlı akademisyenin vizesi kabul edilemedi. Bu kez Gürbulak Sınır Kapısından Türkiye'ye giriş yapan İranlı akademisyen Kanada'ya yeniden vize başvurusu yapmak için Ankara'ya geldi. Buradan da ret cevabı alan İranlı akademisyen İstanbul Havalimanı'na geri döndüğü belirtildi.

istanbul-istanbul-havalimani-iranli-ak-25380-1.jpg

HAVALİMANINDA 2 AYDIR KALIYOR

Kanada'ya gidemeyen ve İran'a da geri dönmek istemeyen kadın yolcu İstanbul Havalimanı'nda hayatını sürdürdü. Terminalde yolcu bekleme alanlarında uyuyan, İranlı yolcu yaklaşık 2 aydır havalimanında yaşıyor. Bir valiz ve bir çantayla vize alanlarında yolcularla birlikte oturan kadın yolcuya personel yardımcı oluyor. Görüntülendiğini fark edince 'Fotoğrafımı çekme' ' Bana saygı duymuyorsun' diyen kadın akademisyenin polis ekipleri tarafından terminalden çıkartılıp uygun bir yere yerleştirileceği belirtildi.

istanbul-istanbul-havalimani-iranli-ak-25380-3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.