İslam Memiş'ten 14 Şubat uyarısı 'Sevgililer Günü için ilginç öneri

İslam Memiş'ten 14 Şubat uyarısı 'Sevgililer Günü için ilginç öneri
Finans analisti İslam Memiş, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde dikkat çekici uyarılarda bulundu.

Para ve altın piyasaları uzamanı İslam Memiş, vatandaşların romantik hediye alışverişlerinde dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayarak, "dolandırılmayın" uyarısında bulundu. Özellikle altın ve mücevherat gibi değerli eşyalarda alıcıların dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Altın ve mücevheratın ucuz olamayacağını, piyasada görülen aşırı indirimlerin aslında bir dolandırıcılık yöntemi olduğunu ifade etti. Bu tür ürünlerin normalde belirli bir değere sahip olduğunu ve aşırı düşük fiyatlarla satılmasının gerçekçi olmadığını vurguladı.

1b55d26cca1cad983ea298b33eee5d33.jpegMemiş, özellikle pırlanta ürünlerinde ucuz olmayacağını belirterek 50 bin liralık bir ürünün 25 bin liraya satılmayacağını ifade ederek vatandaşları bu konuda uyardı.

Ayrıca, pahalı hediyelerin şart olmadığını belirterek, sevdiklerine değerli bir hediye almak isteyenlerin Bireysel Emeklilik Hesabı (BES) açarak gelecekleri için yatırım yapabileceklerini önerdi.

Aynı zamanda, Türkiye'de sigorta kapsamında olmayan birçok kadının bulunduğunu ve bu tür bir hediyeyle onlara sigorta imkanı sağlanabileceğini dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.