İslam Memiş çok tehlikeli diyerek açıkladı ‘Buna yatırım yapan aman dikkat’

İslam Memiş çok tehlikeli diyerek açıkladı ‘Buna yatırım yapan aman dikkat’
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bayram tatiline giren piyasalarla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, bayram tatiline giren piyasalar hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

ONS altın fiyatlarındaki dalgalanmaya dikkat çeken Memiş, gram altınla ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı. 2024'te altının altın çağını yaşayacağını söyleyen İslam Memiş, “Eziyor ve geçiyor evet ama ons tarafı çok tehlikeli.” dedi.

Gram altında ise 2 bin 400 altına bir sarkma olduğunu 3. kez Nisan ayı ilk haftasında gram altının sarktığını belirten İslam Memiş, altın fiyatlarının gerilediğini söyledi.

s-6fbcddf5e621c05a4a6d870124c6593c975804c6.webp

“MAKAS AÇILMAYA DEVAM EDİYOR”

Gümüş gram ve onsunda düşüşler olduğunu belirten İslam Memiş, bu hafta boyunca düşüşlerin alım fırsatı olarak ön plana çıktığını ifade ettiğini hatırlattı. Gram altın TL fiyatında dalgalı bir seyir olduğunu belirten İslam Memiş, Bant aralıklarının açık olduğunu belirtti.

altin-fiyatlari-shu-2jpg-sshkzy0nv0sbr3aet9mg-q.jpg

Dalgalı seyir olduğu için de makas aralıklarının açılmaya devam ettiğini söyleyen uzman İslam Memiş, “Gram altın TL'de yaklaşık 30 liralık makas aralığı var alım satımda. Altın fiyatlarında genel yönde, beklentimizde değişiklik yok. Biz yine 3 bin 3 bin 500 lira seviyelerini beklemeye devam ediyoruz." İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.