Borsada para basacak hisseyi duyurdu ‘Ünlü ekonomistten yatırımcıları bayram ettirecek açıklama’

Borsada para basacak hisseyi duyurdu ‘Ünlü ekonomistten yatırımcıları bayram ettirecek açıklama’
Ünlü ekonomist yatırımcılara borsada para kazandıracak hisseyi açıkladı.

Ünlü ekonomist Cemal Demirtaş, yatırımcılara borsada para kazandıracak hisseyi açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki parayı farklı yatırım kollarına değerlendirmek amacıyla tercih ediyor. Bunlardan biri ise son zamanlarda artış gösteren Borsa İstanbul oldu. BİST 100’de rekor artış sonrasında 9 bin 618 seviyesine kadar geldi. BİST 100’ün geleceği ise merak ediliyor.

Pek çok ünlü ekonomist ise borsada kazanç sağlayacak olan hisseleri açıklıyor. Onlardan biri ise Ünlü ekonomist Cemal Demirtaş oldu.

borsa-istanbul.jpg

DEMİRTAŞ: ALTIN YERİNE ALINABİLECEK HİSSELER BULUNUR

Nasıl Bir Ekonomi TV’ye katılan Demirtaş, yatırımcıya portföy önerisinde bulundu. Demirtaş, "Arçelik, uzun vadeli potansiyeli yüksek bir şirket olarak görülüyor. Piyasada 3 milyar doların üzerinde değere sahip şirketler var; ancak, Arçelik bu şirketlerden çok daha değerli olduğu düşünülüyor. Bazı durumlarda, profesyonel yatırımlar içinde bile, altın yerine alınabilecek hisseler bulunur” dedi.

turk-lirasi.jpg

“CAZİP SEVİYELERE GELDİ”

Ereğli konusuna da değinen Demirtaş, “Uzun yıllar boyunca almayı önerdiğim bir hisse. Ancak, geçen şubattan bu yana satma tavsiyesi verdiğim bir hisse. Son günlerde ise dikkatimi çeken bir nokta var: fiyatlar, daha cazip seviyelere geldi. Bu durum, hissenin daha çekici hale gelmeye başladığını gösteriyor” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.