iPhone 16 tasarımı sızdırıldı ‘İlk defa kullanılacak yeni özelliği belli oldu’

iPhone 16 tasarımı sızdırıldı ‘İlk defa kullanılacak yeni özelliği belli oldu’
Apple, iPhone 16 üzerinde çalışmalarına devam ederken sızdırılan tasarımlar sosyal medyada gündem oldu. İşte iPhone 16’nın tasarımı ve ilk defa kullanılacak olan yeni özelliği…

Akıllı telefon piyasasına yön veren Apple, yeni iPhone tasarımları üzerinde çalışmalarını sürdürürken teknoloji meraklıları da sızdırılan iPhone tasarımlarıyla heyecanlanmaya başladı.

Apple, yeni modelleri ile ilgili tüm ayrıntıları gizli tutmak için elinden geleni yapsa da bu sızıntılara engel olamıyor.

Sızdırılan tasarım görsellerine göre, telefonun sağ tarafında yeni bir tuş yer alacak ve görünüşe göre şirket, özellikle fotoğraf ve video çekmeyi sevenler için ekrana dokunmak yerine bir alternatif sunmayı planlıyor.

91MOBİLES'IN SIZDIRDIĞI GÖRSELLERE GÖRE İPHONE 16’YA YENİ BİR TUŞ GELİYOR.

Sızdırılan yeni görseller, cihazın piyasaya sürülmesinden önce üçüncü taraf iPhone kılıfı üreticilerine verilen dosyalardan elde edildi. Yeni düğme; telefonun kenarında, ekranın sağında, güç düğmesinin hemen altında bulunuyor.

Düğmeye hafifçe dokunmak odaklamayı ve yakınlaştırmayı ayarlarken, düğmeye basmak fotoğrafı çekecek veya videoyu başlatacak.

Ayrıca sızdırılan bilgilere göre, tıpkı geçen yılki iPhone 15 gibi, iPhone 16'nın da dört farklı versiyonla piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

iPhone 16'ya ait olan sızdırılan bu son görsellere göre, standart iPhone 16'nın arkasındaki kamera lenslerinde de büyük bir değişiklik yapılmış durumda.

2024 yılının Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 16'nın, bazı raporlara göre Apple'ın şimdiye kadar piyasaya sürdüğü en pahalı akıllı telefon olacağı da iddia ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.