iPhone 15'in fiyatı dudak uçuklattı

iPhone 15'in fiyatı dudak uçuklattı
Apple, merakla beklenen iPhone 15'i Türkiye'de tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni çıkacak telefonun fiyatı merak konusu oldu.

iPhone 15'in tanıtımına günler kala, heyecan artıyor. Apple'ın yeni modeli 12 Eylül'de saat 20.00'de Türkiye saatiyle eş zamanlı olarak tanıtması beklenirken, yeni telefonun Türkiye'deki fiyatının ne olacağı merak konusu oldu.

iPHONE 15'İN ÖZELLİKLERİ

Özellik bakımından iPhone 15, önceki serilere kıyasla önemli iyileştirmelerle geliyor. Yeni model, hız, kamera ve donanım açısından iPhone 14'e göre büyük bir sıçrama sunacak. Özellikle 8 GB RAM ve 8K video kaydı yapabilme yeteneği, iPhone 15'i diğerlerinden ayıran özellikler arasında bulunuyor. Öte yandan, yeni iPhone'un arka kamerasının 4 mercekli olması bekleniyor.

iPhone 15, Apple hayranları için çeşitli renk seçenekleriyle birlikte gelecek. Pro modelleri satın almak isteyen kullanıcılar, gümüş, gri, siyah ve mavi renk seçenekleri arasından tercih yapabilecekler.

A17 işlemci, 8K video çekme yeteneği, 8 GB RAM gibi özellikler, iPhone 15'i güçlü ve çekici bir seçenek haline getiriyor.

TÜRKİYE FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

iPhone 15'in ABD'de 799 dolardan satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Eğer yeni model ABD'de minimum 799 dolardan piyasaya sunulursa, Türkiye'de iPhone 15'in 72 bin 200 TL bandında bir fiyata satılacağı söylenebilir.

iphone-15.jpgiphone-15-turkiye-fiyati.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.