En ucuz akıllı telefonlardan biri olacak! Yeni nesil Oppo A38 tanıtıldı

En ucuz akıllı telefonlardan biri olacak! Yeni nesil Oppo A38 tanıtıldı
Bütçe dostu yeni nesil akıllı telefon, Oppo A38 tanıtıldı. İşte cihazın teknik özellikleri ve fiyatına dair ayrıntılı bilgiler…

Shiftdelete’de yer alan bilgilere göre; Ürün yelpazesini iyice genişleten Oppo, yeni ürünler için çalışmalarını hızlandırdı.

Çinli üretici bu kapsamda uygun fiyatlı ve teknik özellikleriyle kullanıcıları üzmeyecek Oppo A38 modelini satışa çıkardı.

ekran-alintisi2.jpg

Oppo A38; 6.56 inç HD+ çözünürlüklü IPS LCD bir panelle gelecek. Aynı zamanda ekran 90 Hz tazeleme hızı ve 720 nit parlaklık sunuyor.

Akıllı telefonda MediaTek Helio G85 işlemcisi kullanılıyor. 12 nm mimariye sahip yonga seti; 2x 2.0 GHz ARM Cortex-A75 ve 6x 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Mali-G52 MC2 grafik birimine sahip.

Telefonda 4 GB LPDDR4x RAM ve 64 GB UFS 2.2 dahili depolama bulunuyor. Öte yandan microSD kart desteği sayesinde depolamada artırıma gidilebiliyor. Kutudan çıkar çıkmaz ise Android 13 tabanlı ColorOS 13.1 arayüzünü çalıştırıyor.

Ön panelde 5 Megapiksel ön kamerası yer alırken, arkada tarafta ise 50 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel yardımcı (portre) sensöründen oluşan çift kamera kurulumu bulunuyor.

Son olarak 33W destekli 5.000 mAh’lik bir pilden besleniyor.

oppo-a38-teknik-ozellikleri-sizdirildi.jpgBu telefonun özelliklerinin yanı sıra fiyatı da kullanıcılar için ideal bir seviyede. Oppo A38 modeli 4 GB + 64 GB opsiyonuyla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Akıllı telefonun fiyat etiketiyse henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak sızıntı bilgilere göre yaklaşık 160 dolardan satışa çıkacak.

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.