Instagram'dan flaş yenilik 'Takip isteği atarken eliniz titreyecek'

Instagram'dan flaş yenilik 'Takip isteği atarken eliniz titreyecek'
Sosyal medya platformları arasındaki en popülerlerinden biri olan Instagram'ın yeni özelliği hesabı gizli olanları yakından ilgilendiriyor.

Ünlü sosyal medya platformu Instagram'da artık kullanıcılar, takip isteği gönderirken nedenlerini belirtmek zorunda kalacak.

Instagram iletişim destek hattı ve yardım merkezi bilgileri: Instagram Türkiye müşteri hizmetleri numarası var mı? - Teknoloji Haberleri

Yeni özelliği paylaşan Alessandro Paluzzi'ye göre, Instagram, LinkedIn'deki gibi takip isteği gönderenlerden bir açıklama isteyecek.

nsta.jpg

INSTAGRAM GİZLİ HESAPLAR İÇİN YENİ ÖZELLİK

Kullanıcılara, "Takip isteğinize eklemek için bir neden seçin. Bu, kişinin sizin kim olduğunuzu bilmesine yardımcı olur." şeklinde bir bildirim gösterilecek.

Şu anda hangi seçeneklerin sunulacağı veya özel mesaj eklemenin mümkün olup olmadığı belirsiz. Ancak bu yeni özellik, takip isteklerini biraz daha düzenli hale getirecek gibi görünüyor.

Instagram, DM Kurallarını Katılaştırdı

Son zamanlarda eklenen DM isteği gönderme sınırıyla birleştirildiğinde, özellikle profilini gizleyen kullanıcılar için daha fazla kontrol sağlayabilir.

Gizlilik konusunda ise uygulamada okundu bilgileri devre dışı bırakılabilecek ve ayrıca bu özellik te şu anda test aşamasında.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.