Hyundai Tucson’da bahar kampanyası başladı!

Hyundai Tucson’da bahar kampanyası başladı!
Dünyaca ünlü Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, 2024 model SUV sahibi olmak isteyenler için bahar kampanyasını resmen başlattı.

Dünyaca ünlü Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi, piyasalardaki durgunluğu kendi lehine çevirmek, son teknoloji ile üretilen 2024 model SUV araçlarını yeni sahipleri ile buluşturmak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda, Hyundai’ın gerçekleştirdiği pazar araştırması sonucunda Nisan ayı boyunca geçerli olan ve otomotiv sektörünü çalkalayan bahar kampanyasını başlatma kararı aldı.

Hyundai, son gerçekleştirdiği bu araştırmalar neticesinde, Nisan ayında geçerli olan dev bahar kampanyasını resmen başlattı ayrıca bu kampanyanın bütün ayrıntılarını resmi internet sitesi üzerinden de 2024 model SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Başlatılan bu kampanyanın amacı aslında, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden durgunluğa, piyasalarda yaşanan krize rağmen satışlarını arttırmak ve insanları en uygun yoldan 2024 model SUV sahibi yapmak.

Hyundai, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde özellikle geniş aileler tarafından tercih edilen modellerden biri olan ‘TUCSON’ için Nisan ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırladı.

Otomotiv piyasasını altüst eden bu kampanya, 2024 model SUV sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olarak değerlendiriliyor. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘TUCSON’ sahibi olmak isteyenler tarafından da çok beğenildi.

Hyundai’ın başlattığı bu dev kampanya, ‘TUCSON’ modeli için 120 bin TL indirim imkanını içeriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg5.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.