Hesaplara 2840 tl ilave ödeme! Sizde anında alabilirsiniz

Hesaplara 2840 tl ilave ödeme! Sizde anında alabilirsiniz
Yüz binlerce vatandaş uzun süreden beri çok büyük bir merakla o güzel haberi bekliyordu. Gün içerisinde hesaplara ilave olarak 2840 TL ödeme fırsatının geleceği müjdelendi.

Hesaplara 2840 tl ilave ödeme!

Yüz binlerce yurttaş tarafından uzun süredir çok büyük bir merak ile bekleniyor olan ödemeler için müjdeli haberler geliyor. Gün içerisinde hesaplara ilave olarak 2840 TL ödeme fırsatı geliyor. Anında kontrol eden herkes ödemesini alacak.

Korona virüs salgın süreçlerinden ötürü sosyal devlet anlayışla birlikte destek ödemeleri binlerce yurtdaşın yaşadığı ekonomik zorluklardan ötürü gelmeye devam ediyor. 1 Temmuz tarihi itibari ile işen çıkarılma yasaklarının da kaldırılması ardından yurttaşların bu süreçlerde oldukça işten çıkarılmaları meydana geldi. İşten çıkarıldıkları için işsiz kalıp ekonomik zorluklar ile yüz yüze kalan yurttaşlar için bu süreçlerde biraz da olsa rahat nefes alabilmeleri için destekler gelmeye devam ediyor. İşten çıkarıldıkları anlardan itibaren ilk otuz günlük süreç içerisinde İŞKUR üzerinden müracaatlarını yapan yurttaşlar için işsizlik aylığı ödemeleri verilecek.

En düşük işsizlik maaşları olarak 1420 TL belirlemesi ardından en yüksilave olarak da 2840 TL olarak ödemeler belirlendi. Bu ödemeler için en az 6 ay en fazla da 10 ay olarak ödemeler verilecek. Tüm çalışma hayatına devam etmekte olan yurttaşların merak ettikleri ayrıntılar netlik kazandı.

İşsizlik maaşları için son dakika açıklaması…

İşsizlik maaşları ile alakalı olarak merak edilen tüm ayrıntılar netlik kazandı.

Bunun ardından;

Kendi istekleri veya kusurları haricinde işten çıkarılmış olan yurttaşlar, Kendi istekleri ile çıkanlar muaf tutuluyor.

  • Çalışma hayatına devam ederken son 3 senelik süreç içerisinde en az 600 gün boyunca işsizlik sigortası prim ödemeleri yapmış olmak,
  • İşten çıkmadan son 120 günlük süreç içerisinde sigortalı şekilde çalışma hayatına devam etmek
  • Ödemeler İŞKUR ödenecek olduğundan dolayı işten çıkarılan yurttaşların çıkış tarihlerinden en fazla otuz gün geçmeden İŞKUR üzerinden müracaat yapması
  • Çalışılan süreç içerisinde ödenen prim gün süreçlerine göre en az 6 en fazla da 10 ay olarak ödeme
  • Son dört ayda çalışırken ödenen prim esas kazançların brüt ücretlerinin yüzde kırkı kadar ödemeler verilecektir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.