Her bütçeye uygun Honor X5 tanıtıldı

Her bütçeye uygun Honor X5 tanıtıldı
ABD'nin yaptırımlarına takılmamak için Huawei’den ayrılan Honor’un yeni üyesi Honor X5 Plus modeli tanıtıldı.

Shiftdelete'de yer alan bilgilere göre; Huawei‘den geçtiğimiz yıllarda ayrılan Honor, bu günlerde yaptırımlara takılmadan kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Çinli firma bu kapsamda pazardaki payını artırmak için her müşteri yelpazesine uygun telefonlar üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Honor X5 Plus tanıtıldı.

HONOR X5 PLUS ÖZELLİKLERİ

Honor X5 Plus 6.56 inç HD+ çözünürlüklü 90 Hz tazeleme hızı sunan TFT LCD panele ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda 20:15:0 ​​en boy oranı sunuyor.

Akıllı telefonda kullanılan işlemci MediaTek Helio G36. Daha çok giriş segmentte tercih edilen yonga seti 12 nm’ye sahip.

Aynı zamanda 4x 2.2 GHz ARM Cortex-A53 ve 4x 1.8 Ghz ARM Cortex-A53 çekirdeklerine ek olarak PowerVR GE8320 grafik elemanlarına ev sahipliği yapıyor.

Önde kısımda 5 Megapiksel ön kameraya sahip, arkada ise 50 Megapiksel ana kamera ve henüz çözünürlüğü belli olmayan bir derinlik sensöründen oluşan çift kamera kurulumu mevcut.

Bunun dışında 10W şarj hızlarını destekleyen 5,200 mAh’lik bir pille geliyor.

Bu telefonda 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı mevcut

Fiyat konusunda ise net bir rakam yok, ancak şirketin geçmiş fiyat politikasını dikkate alırsak ürünün 100 ila 150 dolar arasında bir etiketle raflardaki yerini alacağını söyleyebiliriz.

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.