Hayat sürprizlerle dolu

Merhaba sevgili okurlarım...

Siz de benim gibi sürekli plan yaparak o planların içerisinde kaybolarak mı yaşıyorsunuz hayatı ya da hep özendiğim ama bir türlü gerçekleştiremediğim şey olan hayatı akışına bırakıp yaşayanlardan mısınız ?

Ben çok isterdim hayatı akışına bırakıp yaşamayı. Çünkü fark ettim ki hayat bazen de planladığın gibi gitmiyor. Günler önce bir plan yapmıştım ama olmadı ! O gün başıma gelenleri size anlatıp benim gibi olanları üzmek istemem.

Ama biraz anlatayım.

Çok istediğim bir yere gitmek için yıllarca para biriktirdim hem biletimi aldım her şeyi de planladım. O gece Paris'e uçacaktım çıktım evden o kadar heyecanlı ve mutluyum ki anlatamam...

Hayalime ulaşmak için ilerlerken gözümün kapanması ve açılması bir oldu. Ve gözümü açtığımda hayallerimin şehri Paris'te değil bir hastane odasındaydım.

Çok klişe geldi dimi okuduğunuz da. Bir uydurma gibi ama gerçekten böyle oldu. Ve o gün o kadar üzüldüm ve ağladım ki...

Sonra hayat bana ömrüm boyunca unutamayacağım bir ders verdi.

Ne kadar istersen iste, yıllarca, aylarca, haftalarca, günlerce plan yap hayat öyle bir şey yapıyor ki ortada ne bir plan kalıyor ne de bir hayal.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları