Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında birbirlerine girdi 'Bilmiyorsan magazini bırak

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında birbirlerine girdi 'Bilmiyorsan magazini bırak
"Söylemezsem Olmaz" programında sunuculuk yapan Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik'in canlı yayında kavga etti.

Söylemezsem olmaz programda partner olan Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik arasında canlı yayında yaşanan tartışma, izleyicileri şoke etti. İkili, birbirlerine göndermeler yapmakla suçlandı ve gergin anlar yaşandı.

hande-sarioglu-yagmur-cevik.jpgKonuşmalar Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz hakkında olduğu sırada Hande Sarıoğlu'nun, "Biz burada Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'yı konuşurken Hasan Can nereden çıktı?" demesiyle olay büyüdü. Yağmur Çevik, bu sözlere çok sinirlenerek, "Hande sen ne yapmaya çalışıyorsun? Sen şimdi neye alındın?" diye bağırdı ve sürekli bu tavrını sergilediğini dile getirdi.

Hande Sarıoğlu ise, konunun Hasan Can'a gelmesinin ne alakası olduğunu sorguladı ve alınganlık yapıldığını ifade etti.

450144.jpgTartışma sırasında Yağmur Çevik'in, "Magazin bilmiyorsun bırak. Magazin içinde magazin yapılır. Biraz magazin izle sen. Magazin bilmiyorum de bırak Arto ile ben konuşayım" sözleriyle gerilim tırmandı.

Hande Sarıoğlu ise, "Kahveni iç. Neden sinirleniyorsun, kahveni iç." diyerek elindeki fincanı gösterdi ve "Sensin sensin. En çok sensin." diye konuştu.

Araya giren Arto'nun çabalarıyla reklam arasına geçildi.

Ne olmuştu

Son dönemde yaptıklarıyla günden düşmeyen Cem Yılmaz sosyal medya fenomeni Necla Karahalil ile yaşadığı aşk ile gündeme gelmişti.

Yaptığı sosyal medya paylaşımları enteresan olarak karşılanan Cem Yılmaz son olarak Serenay Sarıkaya'nın GQ'nün New York'taki ödül gecesindeki kıyafetine göndermeli paylaşımda bulunmuştu.

Yılmaz, 1982 yılında hayatını kaybeden komedyen Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşan Cem Yılmaz'ın özellikle gözlerinin iki ayrı yöne baktığı bir poz seçmesi Serenay Sarıkaya'nın derin göğüs dekoltesine bir gönderme olarak anlaşıldı.

ekran-goruntusu-2024-04-23-121626.png

Ünlü komedya bu yaptığı paylaşımın Serenay Sarıkaya ile alakası olmadığını, kendi göz rahatsızlığını iade ettiğini açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.