Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın son durağı Budaştepe oldu

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın son durağı Budaştepe oldu
Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı, romantik tatillerine bir yenisini ekledi.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, tarihi ve göz alıcı Matild Palace otelinde unutulmaz bir tatil yaşadı. Budapeşte'de bulunan ve bir zamanlar imparatorluk sarayı olarak kullanılan bu muazzam yapı, şimdi "Matild Palace" adıyla lüks bir otel olarak hizmet veriyor.

UNESCO'nun da listesinde yer alan bu sarayda çift, geceliği tam 2 bin 260 euro (yaklaşık 75 bin TL) olan özel bir odayı tercih etti.

hande-ercel.jpg

Hande Erçel, tatilin keyfini çektikleri otelin önünde çekilmiş fotoğraflarıyla sosyal medya hesabında hayranlarıyla paylaştı. Sosyal medyada hızla yayılan bu paylaşım, kısa sürede birçok beğeni ve olumlu yorumla karşılandı.

hande-ercek-2.jpg

Erçel ve Sabancı çiftinin birbirlerine duydukları aşkı ve romantizmi sıkça paylaşmaları, takipçilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Paris'ten Bali'ye, New York'tan Yunan adalarına kadar birçok ünlü destinasyonu ziyaret eden çiftin, Budapeşte tatili de unutulmaz anılarla dolu geçti.

han6.jpg

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın seyahat rotası merakla beklenen bir sonraki destinasyonları ise zamanla ortaya çıkacak.

han4.jpg

hande-ercek-3.jpg

han5.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.