Gözlükteki çizikleri bir çırpıda siliyor! Duyanları hayran bırakan yöntem

Gözlükteki çizikleri bir çırpıda siliyor! Duyanları hayran bırakan yöntem
Alındığı günden birkaç ay sonra çizilmeye başlayan gözlükleriniz tek hamlede onarılıyor. Sadece bir miktar sürmek yetiyor.

Gözlük camlarındaki çizikler için mucizevi bir yol arıyorsanız sizin için çok etkili bir yol var. Üstelik bu malzeme herkesin evinde bulunuyor. Çizilen gözlüklerin konforsuz görüş alanını yok ediyor. Peki, bu basit yöntem ne olabilir? Konunun detaylarını sizin için paylaştık.

CAMLAR YENİ GİBİ OLUYOR

Ekonominin gidişatı gereği sık sık değiştiremediğimiz gözlük camları çizildiğinde yapılabilecek bir şeyin olmadığı düşünülür. Ancak çok basit bir çözümle gözlük camlarındaki ince çizikleri yok edebileceğinizi biliyor musunuz?

Pratik bir yöntem, evdeki malzemeyle kolayca halledebileceğiniz şekilde keşfedildi. Yöntemi uygulamak için kolları sıvadıysanız detaylar şöyle:

tim-hieu-ve-chat-lieu-nhua-plastic-tren-mat-kinh-2-800x600.jpg

Gözlük camlarınızı tek hamlede çiziklerden kurtarmak için öncelikle camları ılık suyla yıkayıp kurulayın. Ardından çiziklerin üzerine küçük bir miktar diş macunu uygulayın.

Elinize aldığınız bir bezle sürdüğünüz diş macununu gözlük camınıza yavaşça yedirerek ovalayın. Çizikler kaybolana dek tekrarlayın.

Ardından sürdüğünüz macunu su yardımıyla temizleyin ve gözlüğünüzü iyice durulayın.

Göreceksiniz, gözlük camlarınızdaki çizikler yavaşça kaybolacak. Çok derin olmayan ince çiziklerde işe yarar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.