Google'dan şaşırtan değişiklik

Google'dan şaşırtan değişiklik
Google Arama'nın tasarımı Android cihazlarda yenilendi. Şirket, çok daha işlevli ve göze hitap eden bir arama sayfası sunmak istiyor.

Shiftdelete’de yer alan bilgilere göre; Google arama uygulamasının Android sürümünde, arama sonuçları için yeni bir kullanıcı ara yüzü test ediliyor.

Güncellenen tasarım, her bir arama sonucunu yuvarlatılmış köşelere sahip ayrı bir kartta gösteriyor. Bu tasarım değişikliği, arama sonuçlarını görsel olarak daha iyi ayırt edilmesini sağlıyor.

Yeni arayüz, Android için Google uygulamasının 14.31.19.29 sürümünü kullanan bazı kullanıcılar tarafından fark edildi. Çünkü muhtemelen bu yenilik test edilmek için sadece bazı kullanıcılara tatbik edildi.

Google, yeni tasarımlar ve özellikler için sık sık testler gerçekleştiriyor. Ancak bunun gibi testlerin kararlı sürüme gelme garantisi bulunmuyor.

Google Arama’nın güncellenmiş görünümü şimdilik yalnızca Android’de test ediliyor. Ancak şirket, geniş çapta uygulamadan önce test kullanıcılarının geri bildirimlerine göre karar verecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.