Giderdeki kokuları anında gideriyor Tıkanıklık için tek malzeme ile eser kalmayacak

Giderdeki kokuları anında gideriyor Tıkanıklık için tek malzeme ile eser kalmayacak
Evlerde sıkça rastlanan kötü koku ve tıkanıklık sorunları için pratik çözümleri bulunuyor. Özellikle kanalizasyon sistemlerinden kaynaklanan, çürümüş yumurta gibi bir koku, mutfak ve banyo giderlerinden yayılabilir. Bu tür kokuların ve tıkanıklıkların üstesinden gelmek için basit ve etkili yöntemler bulunmaktadır. İşte o yöntemler...

Evdeki kötü kokular genellikle tıkanmış giderlerden kaynaklanır ve bu durum, mutfak lavabosundan geçen yiyecek artıkları, yağlar ve diğer atıkların birikmesiyle oluşabilir.

how-to-naturally-clean-a-clogged-drain-12.jpg

Banyo giderlerinden gelen kötü kokular ise, kanalizasyona akan saç, sabun kalıntıları ve yağ gibi maddelerin birikmesinden kaynaklanabilir. Evinizdeki rahatsız edici kokulardan kurtulmak için birkaç basit yöntem bulunuyor ve bu yöntemler, etkilenen drenajın yerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Eğer hangi drenajın etkilendiğinden emin değilseniz, bu yöntemlerin çoğu her türlü gider için uygundur. Bu nedenle kötü kokulu giderler için çamaşır suyunun en etkili çözüm.

cleaning-a-sink-with-hygiene-bleach.jpg

Çamaşır suyu, kanalizasyon ve sıhhi tesisat sistemlerindeki bakterileri yok ederek dezenfekte eder. Çamaşır suyunun etkinliğini artırmak için sıcak su ile karıştırılması tavsiye edilir. Kokudan ve tıkanıklıktan kurtulmak için, eşit miktarda çamaşır suyu ve suyu karıştırarak giderlere dökmek yararlı olacaktır.

Ayrıca, sıcak su da tıkanıklıkları açmak için başka bir etkili yöntem ve seramik olmayan lavabolar için kaynar su kullanılması önerilir. Sıcak su, kötü kokuları gidermede etkili olduğundan, özellikle seramik yüzeyler için ideal bir çözüm.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.