Gabonlu Dina’nın ölümünün altından fuhuş çetesi çıktı ‘Karabük skandalı büyüyor’

Gabonlu Dina’nın ölümünün altından fuhuş çetesi çıktı ‘Karabük skandalı büyüyor’
Gündemden düşmeyen Karabük olaylarının ucu Gabonlu Dina’nın ölümüne kadar geldi. Afrikalı kızlar üzerinden fuhuş çetesi kurulduğu iddia edildi.

Karabük Üniversitesi’nde patlayan Afrikalı öğrenci krizi gündemden düşmüyor. İddialara göre Karabük’te fuhuş çetelerinin varlığından şüphe duyuluyor.

Üniversite etrafında kiralanan saatlik evlerde Afrika kökenli kız öğrencilerin parayla pazarlandığı öne sürülüyor. Karabük'te yaşayan gazeteci Mehmet Çetinkaya, DW Türkçe'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Çetinkaya 'Biz bunları Tayland için duyardık. 12-13 yaşındaki kız çocukları için. Maalesef Karabük'te de benzer şeyler oluyor.' İfadelerini kullandı.

791085image1.jpg

PARA KARŞILIĞINDA FUHUŞA ZORLANMIŞTI

TELE1'e konuşan Karabük İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa ise geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Dina'nın ölümünde fuhuş çetesinin parmağı olduğunu öne sürdü.

Gabonlu Dina, Karabük'te şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Ölümünün ardından telefon mesajlarında Dina’nın 10 bin TL karşılığında ilişkiye zorlandığı ortaya çıkmıştı.

2-4-1.jpg

DİNA FUHUŞ ÇETESİNİN ÇEMBERİNE DÜŞTÜ

İlhan Alboğa, “Söylemeye dilim varmıyor ama Karabük'te Afrikalı kız öğrenciler üzerinden bir yapı kurulmuş. Dina da oradaki arkadaşları tarafından bu fuhuş çetesinin çemberine düştü. Fuhuş çetesinin müşterileri de Karabük'te yaşayan bazı kişiler ve bunu duyarak başka şehirden gelen kişiler.” ifadelerini kullandı.

Dina’nın da böyle bir işe sürüklendiğini söyleyen İlhan Alboğa, “O gece Dina bir yere gönderilmek isteniyor, görüntüleri de var kaçarken kameralara yansıdı. Evden kaçıyor, evden kaçtıktan sonra Dina'yı bir taksi alıyor. Sonra o taksiden de iniyor Dina, oradan da kaçıyor. Dereye doğru gidiyor dereye düşüyor sulara kapılarak hayatını kaybediyor.” diye konuştu.

640x360.jpg

KARABÜK’TE BİR ÖĞRENCİ İNTİHAR ETTİ

Son olarak Karabük Üniversitesi bir intihar ile gündeme geldi. Gece saatlerinde bir öğrenci KYK erkek yurdunda intihar etti. Pencereden atlayarak intihar eden Karabük Üniversitesi öğrencisi Berkay Yıldırım, sosyal medya hesabına 'Umarım bu dünyadaki son günüm 26.03.2024’ yazdıktan sonra hayata veda etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.