Fırtına nedeniyle 40 sefer iptal edildi 'THY'den açıklama yapıldı'

Fırtına nedeniyle 40 sefer iptal edildi  'THY'den açıklama yapıldı'
Meteoroloji ve AFAD'ın hava koşulları gereğince yaptığı uyarılar neticesinde Türk Hava Yolları bazı seferlerini iptal ettiğini açıkladı. İşte iptal edilen seferler listesi....

AA'da yer alan habere göre; THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, "İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararı uyarınca toplam 40 seferimiz karşılıklı olarak iptal edilmiştir." denildi. Açıklamada, yolcuların THY'nin internet sitesi üzerindeki "uçuş durumu sorgulama" bölümünden seferlerini kontrol etmeleri uyarısında bulunuldu.


''TEDBİRLİ OLUN''


AFAD tarafından SMS ile yapılan uyarıda, ise "Meteoroloji'ye göre İstanbul'da yarın sağanak yağış ve tam fırtına bekleniyor. Sel, yıldırım, su baskını, çatı uçması, ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olun" ifadelerine yer verildi.

PAZAR GÜNÜ KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR'

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama ise "Cumartesi sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde rüzgarların kuzey ve kuzeybatı yönlerden fırtına (50-70 km/saat), pazar günü sabah saatlerinde itibaren kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) doğusunda yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.