Fenerbahçe'den İtalyan yıldıza teklif

Fenerbahçe'den İtalyan yıldıza teklif
Fenerbahçe'nin Bologna'nın kanat oyuncusu Riccardo Orsolini'yi kadrosuna katmak için 9 milyon euroluk bir teklif yaptığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe yeni sezon çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gündeme Bologna'nın sağ kanat hücum oyuncusu Riccardo Orsolini geldi. Sarı-lacivertlilerin, oyuncuyu transfer etmek için takıma teklif götürdüğü belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN TEKLİF


La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Bologna, gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan oyuncudan para kazanmak için satmak zorunda kalabilir. Napoli, Lazio, Fiorentina ve Juventus'un da ilgilendiği 26 yaşındaki futbolcu için ilk teklifin ise Fenerbahçe'den geldiği öne sürüldü.

9 MİLYON EURO BONSERVİS

Haberin devamında ise Fenerbahçe'nin Orsolini'ye yıllık milyon euro maaş önerdiği, Bologna'ya ise 9 milyon euro bonservis bedeli teklif yaptığı belirtildi. İtalyan kulübünün, futbolcu için gelecek tüm teklifleri değerlendirdikten sonra karar vereceği kaydedildi. Bologna, Orsolini'ye 2019 yılında 15 milyon euro ödemişti. Orsolini, geçen sezon Bologna formasıyla 34 maça çıkarken, 11 gol attı ve 4 asist yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.