Fenerbahçe Monaco'nun genç yıldızını renklerine bağlamak istiyor

Fenerbahçe Monaco'nun genç yıldızını renklerine bağlamak istiyor
Fenerbahçe’den bir transfer haberi daha gündemi sarstı. Sarı-lacivertli yönetimin bu seferki hedefi Monaco’nun Senegalli yıldızı. İşte detaylar…

Ebrar Kadir TABAN / KAMU SON HABER

Bu sezona flaş transferlerle damga vuran Fenerbahçe, o transferlere bir yenisini daha eklemek istiyor. Fenerbahçe'nin bu seferki hedefi Monaco’nun genç yıldızı Krepin Diatta.

fenerr.jpgTecrübeli teknik adam İsmail Kartal'ın da onayının ardından, yönetim transfer için hemen harekete geçme kararı aldı.

Yetenekli genç oyuncu, sağ kanat dışında sol kanat ve santrfor mevkinde de etkili bir performans sergileyebiliyor. Birden fazla mevkide oynayabilmesi Senegalli yıldızın tercih edilme sebeplerinden biri olarak tahmin ediliyor.

24 yaşında ve 1.75 boyunda olan Diatta, bu genç yaşına rağmen Senegal Milli Takım’nda 33 kez forma giyme şansını yakaladı. Oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro. Krepin Diatta 'nın Monaco ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında sona erecek. Satın alma opsiyonu ile kiralama seçeneğinin de masada olacağı elde edilen bilgiler arasında.

Monaco kulübü ile bu hafta içinde resmi temasın başlayacağı bilgiler arasında.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.