Beşiktaş Ajax'ın yıldız oyuncusu konusunda ısrarcı

Beşiktaş Ajax'ın yıldız oyuncusu konusunda ısrarcı
Daha önceden 'Steven Berghuis' için girişimlerde bulunan Beşiktaş başarılı olamamıştı. Özellikle 10 numara mevkiindeki eksikliği gidermekte zorlanan Beşiktaş tekrardan 'Steven Berghuis' için Ajax'a transfer teklifinde bulunacak. İşte detaylar...

Ebrar Kadir TABAN / KAMU SON HABER

Beşiktaş ısrarla Steven Berghuis'i kadroya katmak için çalışıyor. Fakat cezalı durumda olduğu için henüz Hollanda Ligi'nde forma giyemeyen yıldız oyuncu için yapılan yorumlar ve oyuncunun kendi açıklamaları, bu transferi zorlu bir sürece çeviriyor.

ekran-alintisi2.jpg

Siyah-beyazlılarda transferden sorumlu yönetici ‘Emre Kocadağ’ uzun bir süre 31 yaşındaki on numara için transfer girişimlerinde bulunmuş, ancak oyuncunun tüm tekliflere rağmen Beşiktaş’a gelmeyi kabul etmediğini öğrenilmişti.

Beşiktaş’ın 10 numara mevkiinde yaşanan eksiklik her geçen gün hem yönetimin hem de taraftarın gözüne daha da çarptığı için özellikle teknik direktör Şenol Güneş'in de talebi üzerine Berghuis ile görüşmelerin yeniden başlayacağı, hem Hollandalı yıldız Steven Berghuis hem de kulübü Ajax ile bir kez daha masaya oturulacağı öğrenildi. Bu hafta sonu transfer konusunun noktalanacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.