Ezgi Mola anne oldu 'Heyecanlı bekleyiş sonunda oğlu dünyaya geldi'

Ezgi Mola anne oldu  'Heyecanlı bekleyiş sonunda oğlu dünyaya geldi'
Oyuncu Ezgi Mola ve işletmeci eşi Mustafa Aksakallı’nın bebekleri dünyaya geldi.

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, 8 Mayıs 2023 tarihinde sade bir törenle işletmeci erkek arkadaşı Mustafa Aksakallı ile evlenmişti. 40 yaşındaki oyuncu, evlendikten sonra hayranlarına müjdeli bir haber vermiş, hamile olduğunu duyurmuştu.

381495682-1732672250533111-3409305107290478704-n.jpg

Heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan Mola, gece bebeğini kucağına aldı.

OĞLUNA KAVUŞTU

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, başarılı oyunculuklarının yanı sıra son aylarda işletmeci Mustafa Aksakallı ile evliliğiyle de çok konuşuluyor. Bebek bekledikleri bilinen çiftin ilk çocukları gece dünyaya geldi.
Ezgi Mola, sosyal medya paylaşımlarıyla da bilinen ünlülerden. Ancak son günlerde sessiz kaldığı dönemlerde takipçileri tarafından doğuma girdiği düşünülen Mola, takipçilerinin merakını gidermek için “Henüz doğurmadım” notunu paylaşmıştı. Mola, dün gece oğlunu kucağına aldı.

AĞZINDAN KAÇIRMIŞTI

Ezgi Mola’nın bebeğinin ismi henüz Mola tarafından açıklanmazken, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncunun yakın arkadaşı oyuncu Merve Dizdar’dan bir açıklama gelmişti. Dizdar, bebeğin ismini ağzından kaçırmış, şu sözleri söylemişti:

"Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.