Bahar Candan ve Nihal Candan cezaevinde Dilan Polat ile karşılaştı

Bahar Candan ve Nihal Candan cezaevinde Dilan Polat ile karşılaştı
Marmara Cezaevinde bulunan Bahar Candan ve Nihal Candan'ın annesi konuştu. Ayrıca Candan kardeşlerin cezaevinde Dilan Polat ile karşılaştığı belirtildi.

Lüks yaşantılarıyla sosyal medyada gündem olan ve erotik paylaşımlarıyla dikkat çeken Nihal ve Bahar Candan suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan cezaevine gönderildi.

Kara para aklama suçlarından tutuklu bulunan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu ile aynı cezaevine gönderilen Candan kardeşler geçtiğimiz günlerde Cezaevi yemeklerini beğenmediğini ve infaz memurlarıyla tartıştığı gündeme gelmişti.

Show TV'nin haberine göre, Candan kardeşler cezaevine alışmaya çalışırken anne Umut Candan kızlarını savundu.

2022-nin-en-cok-konusulan-isimlerinden-umut-15519349-8032-amp.jpg

"BAHAR CANDAN'IN HER ŞEYİ SAHTE"

Kızlarının suçsuz olduğunu ve haram yemediklerini öne süren anne Candan şunları söyledi:

"Benim çocuklarım suçsuz, onlar tertemiz, onlar çok saf kalpli. Mağdur durumdayız ailecek. Kim iftira attıysa cezasını çekecek ama çok ağır bir imtihan. Allah’a çok şükür ailecek haram yemiyoruz. Instagram’da Bahar soytarılık yaptıkça tıklandı. Tıklamasalardı. Bahar Candan’ı onlar çıkardı ortaya ve linç ediyorlar şimdi. Bahar gerçek bile değil ya sahte. Her şeyi sahte onun. Tıklamasalardı soytarılık yaptığında, halk istedi, o da devam etti”

sosyalmedyafenomenle-15112023e43afa53.webp

2 KİŞİLİK KOĞUŞTA KALIYORLAR

Umut Candan Nihal Candan’ın kimsenin bilmediği evliliğinin ortaya çıkması hakkında da konuştu. Nihal Candan'ın eşiyle ilgili de “4×4’lük bir Türk erkeği. Damadımı çok seviyorum” dedi.

DİLAN POLAT İLE KARŞILAŞTILAR

Candan kardeşlerin avukatı ise “2 kişilik koğuşta kalıyorlar, televizyon ve buzdolabı da geldi. Dilan Hanım ile de karşılaşmışlar” ifadelerini kullandı.

1077063689-0-160-3072-1888-1920x0-80-0-0-4f12099e1ccfeff2588e4feb9245beeb.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.