Eylül ayında en çok satılan otomobiller belli oldu

Eylül ayında en çok satılan otomobiller belli oldu
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD), Eylül ayı satış raporlarını yayınladı. İşte Eylül ayında en çok satılan araçlar...

Ebrar Kadir TABAN / KAMU SON HABER

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği, Eylül ayı raporunu yayımladı. Bu raporda Eylül ayında vatandaşlar tarafından en çok satın alınan araç markaları belirlendi.

Ağustos ayında Bursa’daki fabrikasını kısa bir süreliğine kapatmak zorunda kalan Fiat, liderlikten düşmüştü. Faka şu anda sıkıntısız bir şekilde üretim yapan firma yeniden satış listesinde zirvedeki yerini aldı. Fiat, Eylül ayında 15.537 adet otomobil satışı gerçekleştirerek zirveye çıkmayı başardı.

Fiat’ın ardından ikinci sırada Renault bulunuyor. Renault, Eylül ayında 11.714 otomobil satarak listede ikinci sırada yer almayı başardı.

Listenin üçüncü sırasında ise Ford bulunuyor. Ford, Eylül ayında 7.023 otomobil satışı gerçekleştirerek listede üçüncü sırada kendine yer buldu.

Eylül ayında Türkiye’de en çok tercih edilen ilk üç marka bu şekilde. Diğer markaların Eylül ayında ne kadar satış yaptığını öğrenmek için tam liste aşağıdaki gibidir:

f7ftaqgwyaa5bjw.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.