Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık
ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan TV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yeni sezon için gün sayarken dizde yer olan bir oyuncu askere gitti..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık

Yeni sezon için gün sayan ekranların en sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Diziye yeni oyuncular dahil olurken bazı oyuncular da ayrıldı. Diziye bir oyuncunun da ara verdiği duyuruldu.

Güneş'in aktardığı habere göre: 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde yer alan Burak Pamuk, vatani görevini yapmak üzere askere gidiyor.

Alınan bilgiye göre ünlü Oyuncu, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığına teslim olacak.

Askere gidecek olan oyuncu Pamuk, "Benim için büyük bir gurur. İşin ehli komutanlardan eğitimi alıp yolumuza kaldığımız yerden devam etmek. Önce vatan sorumluluğu sonra ait olduğum işime devam edeceğim" açıklamasında bulundu...

BURAK PAMUK KİMDİR?

1993 senesinde dünyaya gelen ünlü oyuncu İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama Ve Oyunculuk bölümü'nden mezun olan Burak Pamuk adını Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisiyle duyursa da İstanbul Devlet Tiyatroları İstanbul Şehir tiyatroları ve Bkm Mutfak bünyesinde bir süreliğine yer almış ve kendisini buralarda geliştirmiştir.

Burak Pamuk ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde 'Özcan' karakterine hayat vermektedir.

Yeni sezonun ilk bölümlerinde dizide olmayacak olan Burak Pamuk askerlik dönüşü muhtemelen yeniden diziye tekrar giriş yapacak.

Diğer yandan Burak Pamuk'a sosyal medyadan çok sayıda hayranı da hayırlı tezkereler dileklerini ilettiler...

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.