Eşini bıçaklayarak öldüren koca yakalandı

Eşini bıçaklayarak öldüren koca yakalandı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde 37 yaşındaki eşi Zehra Barbak’ı bıçaklayarak öldüren 39 yaşındaki Kayhan Barbak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayhan Barbak’ın savcılıkta verdiği ifadede aşırı derecede alkollü olduğunu söylediği öğrenildi.

Olay, dün saat 05.00 sıralarında Vatan Mahallesi 9057 Sokak'taki müstakil bir evde gerçekeşti. Bir çocukları olduğu öğrenilen Zehra Barbak ile eşi Kayhan Barbak arasında 'kıskançlık' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesiye Kayhan Barbak, eşini bıçakla yaralayıp, olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde kalan Barbak, dışarı çıkıp yardım istedi ve kendini eşinin bıçakladığını söyledi. Ancak Zehra Barbak sağlık ekipleri gelene kadar oracıkta can verdi.

bicakladiesini2.jpg

Polis ekipleri ise kayıp kocanın yakalanması için çalışma başlattı. Polis, Kayhan Barbak'ı evdeki kan izlerini takip ederek, suç aleti bıçak ile yakalayıp, tutuklandı. Kayhan Barbak ilk ifadesinde; cinayeti, 'kıskançlık' yüzünden işlediğini söyledi. Zehra Barbak’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından bugün Ulu Cami’deki cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına Kayhan Barbak, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Barbak’ın savcılıkta verdiği ifadede, olay anında alkollü olduğunu söylediği öğrenildi. Barbak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.