Erzurum polisinden sıkı sınav tedbirleri

Erzurum polisinden sıkı sınav tedbirleri
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nce, yarın ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılacak 2024-MSÜ sınavı öncesi bir dizi tedbir alındı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın (2024-MSÜ), 03 Mart 2024 Pazar günü 10.15 - 13.00 saatleri arasında tek oturum halinde gerçekleştirileceği ve bu nedenle il genelinde çeşitli tedbirler alınacağı bildirildi. Adayların sınav sürecinde her türlü müdahaleden uzak bir ortamda sınava girmelerinin önemine vurgu yapılarak, sınav binaları çevresinde meydana gelebilecek aşırı gürültünün bazı adayların dikkatini dağıtarak başarısız olma endişesi ve heyecanlanma gibi olumsuz etkilere neden olabileceği belirtildi.

Bu sebeple sınav esnasında sınav binaları çevresinde düğün konvoyu, inşaat çalışmaları, Pazar yerleri gibi gürültü oluşturan etkinliklerin yapılmaması gerektiği vurgulandı. Ayrıca sınav binasına girişte Bluetooth kulaklık, kamera özellikli kulaklık, cep telefonu, tüketim maddeleri, çanta, kalem, silgi, küpe, kolye, broş gibi takılar, metal para, metal içerikli aksesuarlar ve kopya çekmeye elverişli cihazların (şeffaf ambalaj içerisindeki su ve alyans hariç) sınava girişine kesinlikle izin verilmeyeceği belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.