Erman Toroğlu bombayı patlattı: "Ünlü hakem VAR kayıtlarını ele geçirdi"

Erman Toroğlu bombayı patlattı: "Ünlü hakem VAR kayıtlarını ele geçirdi"
Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, VAR kayıtlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki derbide konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 yendi.

Karşılaşmanın ardından spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK), eski MHK Başkanı Lale Orta ve eski hakem Cüneyt Çakır hakkında önemli iddialarda bulundu.

6-001.jpg

Toroğlu, eski hakem Tarık Ongun’un iki sezon önce oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını istediğini açıklayarak “Sonra kendisine neden istediği sorulunca 'hatırlamıyorum' diyor. MHK olayın üzerine gidiyor sonra evraklar tıkanıyor.” İfadelerini kullandı.

CÜNEYT ÇAKIR VAR KAYITLARINI ELE GEÇİRDİ

Emre Toroğlu, eski hakem Cüneyt Çakır'ın VAR kayıtlarını ele geçirdiğini ve eski MHK Başkanı Lale Orta’nın yerine gölge başkanlık yaptığını öne sürdü.

das.jpg

Toroğlu konuya ilişkin “Türkiye Futbol Federasyonu’nda yetkili biriyle, Cüneyt Çakır konuşuyorlar. Yetkili birinin ismini şimdi vermeyeceğim, ismi bende var. Cüneyt Çakır, 'Sen ne diyorsun, bütün VAR kayıtları bende var, sen neden bahsediyorsun!' diyor. Ne tuhaf değil mi? Cüneyt Çakır, bütün VAR kayıtlarını ele geçirmiş. Ben bunu programda söylerim dedim, bana söyleyen kişiye. 'Yarın mahkemede tek kalmayayım' dedim, 'Kalmazsın' dedi. Cüneyt Çakır bütün VAR kayıtlarına sahip. Ben karışmam.” Dedi.

Toroğlu, iddialarının arkasında olduğunu belirtirken "Beni mahkemeye verirlerse hoşuma gider" ifadelerini kullandı.

ERDEN TİMUR'DAN LALE ORTA VE VAR İDDİASI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında eski MHK Başkanı Lale Orta’nın VAR kayıtlarının Fenerbahçe Başkan Ali Koç'a gönderdiğini açıklamıştı.

das-001.jpg

Timur konuya ilişkin “Lale Orta, VAR görüntüsünü Ali Koç’a gönderdi. Kaydı var. 3 Şubat 2023. Riva'daki VAR odasına giriş çıkış kayıt altında tutuluyormuş. O dönemin MHK Başkanı Lale Orta, VAR odasına giriyor. Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı için VAR odasına giriyor. Mert Hakan'ın iptal edilen bir golü vardı izleyenler hatırlar. Bazı hakem arkadaşlarını da bu görüntüyü gösteriyor. Onlara 'Ali Koç'a bunu gönderdim, o da ikna oldu!' diyor. Bunun başka maçlarda olmadığını nereden biliyoruz?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.