Erdoğan'ın sağ kolu canlı yayında açıkladı 'Emeklilere o tarihte büyük ikramiye verilecek'

Erdoğan'ın sağ kolu canlı yayında açıkladı 'Emeklilere o tarihte büyük ikramiye verilecek'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, milyonlarca emekliyi heyecanlandıracak büyük ikramiyeyi tarih vererek açıkladı.

Emekli maaşlarına yeni yıl itibariyle yüzde 49,25 oranın zam yapılmıştı. Maaşlara yapılan zam emekliler tarafından tepki ile karşılanırken, yerel seçim öncesi ek zam beklentisi ortaya çıkmıştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, A haber canlı yayınında emeklilere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

708311image1.jpg

Şen, milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği sorular arasında yer alan "Emekliye seyyanen zam gelecek mi?" sorusunu da yanıtlayarak "Emekliler konusunda seçimden önce bayram ikramiyesi arttırılacak verilecek. Daha sonra Kurban Bayramı öncesinde de büyük bir ikramiye gelecek. Devletin elinde ne varsa hepsini vatandaşına verdiğini halkın bilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Temmuz ayı öncesi bir çalışma yapıldığı açıklayan Mustafa Şen, “Çok büyük bir deprem geçirdik ve devletinde elinde olan parayı orayı gönderdiğini bilinmeli. AK Parti olarak ve liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşı enflasyona karşı asla ezdirmeyeceğini hatırlamalarını ve sabırlı olmalarını rica ediyorum. Temmuz öncesinde bir çalışma yapılıyor, bu seçimle bağlantılı bir durum değil. Bu konuda gereği yapılacak." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.