Erdoğan'ın 'montaj itirafına' Kılıçdaroğlu'ndan sert yanıt: Montajcı sahtekar

Erdoğan'ın 'montaj itirafına' Kılıçdaroğlu'ndan sert yanıt: Montajcı sahtekar
Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi miting meydanlarında sıkça kullandığı videolara ilişkin "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle çekimleri var. 'Haydi haydi' diye çekimleri var. Ama montaj, ama şu bu." demesinden sonra Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından "Montajcı sahtekar" diyerek yanıt verdi.

Erhan KARADAĞ / KAMU SON HABER

TRT ortak yayınına gündeme ilişkin sorulara cevap veren Erdoğan CHP'ye ait olduğu ileri sürülen ve 14 Mayıs seçimleri öncesi miting meydanlarında sıkça kullanılan videoya ilişkin "CHP Genel Başkanı sırtını PKK terör örgütüne dayamıştır. Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. 'Haydi, haydi' türü. Ama montaj ama şu ama bu. PKK'lılar videolarla bunlara destek verdi." dedi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bu açıklamasını sosyal medya hesabından alıntılayarak, "Montajcı sahtekar" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı bu şekilde:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, Erdoğan'ın canlı yayında 'montaj' olduğunu kabul ettiği sözlerini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan, mitinglerde millete gerçek gibi gösterdiği Kemal Kılıçdaroğlu videosunun montaj olduğunu canlı yayında itiraf etti. Bir müslümana asla yakışmayan bu iftira ve kumpas kampanyası ayaklarına dolandı. Montaja, iftiraya ve kumpasa bu milletin ahlakı, vicdanı ve feraseti geçit vermeyecek." diye yazdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.