En az sorun çıkartan araba markaları belli oldu 'İşte sanayinin yolunu bilmeyen modeller'

En az sorun çıkartan araba markaları belli oldu 'İşte sanayinin yolunu bilmeyen modeller'
En az sorun çıkartan otomobil markası hangisi? En az bozulan otomobiller hangileri? Tüm bu sorularınızın cevaplarını sizler için düzenledik. İşte sanayinin yolunu bilmeyen o araba markaları...

Türkiye'de son dönemde artan döviz kurları ve vergi oranları, otomobil almayı her geçen gün daha zorlu bir hale getiriyor. Dünya genelinde en az arıza yaşanan ilk 5 otomobil markası belirlendi.

en-az-arizalanan-otomobil-markalari-belli-oldu-iste-o-arabalar-1693391678.jpg

SANAYİYE YOLU DÜŞMEYEN OTOMOBİL MARKALARI

5 otomobil markası dünya çapında en az arızalanan ilk 5 markayı temsil etmekte. Konuyla ilgili araştırmayı Amerika Birleşik Devletleri’nden CarMD araştırma şirketi yaptı.

İşte CarMD’ye göre en az bozulan otomobil markaları

HONDA

Listenin beşinci sırasında Honda bulunuyor. Honda, uzun yıllardır otomotiv sektöründe sağlamlığı ve dayanıklılığı ile bilinen bir marka olarak öne çıkıyor.

2017 Honda Civic Type R İlk Sürüş İncelemesi

HYUNDAİ

Hyundai, listenin dördüncü sırasında yer alarak sürücülerin güvenilir tercihleri arasında önemli bir yer ediniyor. Ekonomik ve dayanıklı modelleriyle Hyundai, düşük sorun oranlarıyla öne çıkıyor.

Hyundai Tucson ve Ioniq 5, Euro NCAP testinden beş yıldız aldı

ACURA

Üçüncü sıradaki marka Acura oldu. Honda'nın lüks otomobil markası olan Acura, kullanıcılarına düşük servis ihtiyacı ve sorunsuz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Acura, NSX Type S'in örtüsünü kaldırdı!

TOYOTA

Toyota'nın şarj edilebilir hibrit otomobili Sakarya'da üretilecek

Listenin ikinci sırasında ise dünya genelinde bilinen ve tercih edilen markalardan biri olan Toyota yer alıyor. Sağlam yapısı ve dayanıklılığıyla Toyota, sürücülerin güvenini kazanmaya devam ediyor.

MAZDA

Mazda'nın yeni RWD modelleri 2022'de geliyor

CarMD'nin araştırmasına göre en az sorun çıkaran otomobil markası Mazda oldu. Sürücülerin güvenle tercih ettiği Mazda, performansı ve dayanıklılığı ile öne çıkıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.