Emekliye yüzde 5 zamda geri adım İşte SSK ve Bağ Kur emeklisinin yeni zammı

Emekliye yüzde 5 zamda geri adım İşte SSK ve Bağ Kur emeklisinin yeni zammı
Bakan Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması... SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına zam yüzde 49,25'e çıkarıldı. Zam açıklamasının canlı yayında değil de sosyal medyadan yapılması nedeni ile emekliler yeni zam oranına bir süre inanamadı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e çıkarıldığını açıkladı.

Işıkhan ayrıca emekli zamlarının yatırılacağı tarihi de açıkladı. Emeklinin maaş zammı farkı, zam kararının Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından 1 hafta içinde emekliye ödenecek.

Çalışma ve ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranının yüzde 49,25'e yükseltildiği açıklamasını sosyal medyadan yaptı.

MEMUR, SKK VE BAĞ KUR EMEKLİ AYLIKLARINA YAPILAN ZAM ORANI EŞİTLENDİ

Paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024'ü Emekliler Yılı ilan ettiğini hatırlatan Bakan Vedat Işıkhan bu kapsamda emeklilere yönelik ekonomik, sosyal, kültürel çalışmaları ve müjdeleri bu yıl boyunca tek tek hayata geçireceklerini söyledi. Vedat Işıkhan bu yıl tüm emeklilerin aynı oranda zam almasını sağladıklarını belirtti.

vedatisihanpay.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.