Emeklinin perişan hali toplu taşımaya yansıdı “Otur evinde” diyen gence dikkat çeken çıkış

Emeklinin perişan hali toplu taşımaya yansıdı “Otur evinde” diyen gence dikkat çeken çıkış
Toplu taşımada gençler ve emekli bir yaşlı arasında tartışma çıktı. Yer verme olayından çıkan tartışma “Şimdi kim haklı?” sorusunu sordurdu.

Metroda vatandaşlar tarafından çekilen bir videoda, yaşlı bir adamın sözleri yürekleri burktu. Toplu taşımada yer verme tartışması olduğu anlaşılan mevzuda yaşlı adamın isyan ettiği sözler, ülkenin ekonomik durumunu gözler önüne serdi.

Videonun çekildiği anlardan önce başladığı tahmin edilen videoda, gençlerin yer vermek istemediği, yaşlı bir adamın ise bu tavra karşı çıktığı anlar görüldü. O sırada bir başka vatandaş da olanları kameraya aktardı.

yasliamca.jpg

“ŞİMDİ KİM HAKLI?”

Gençlerin yanında oturan ve emekli olduğunu dile getiren yaşlı adam, gençlerin yer vermemesine sinirlenerek, “Hadi bakalım benim maaşımla geçinebiliyor musun bakalım. Sıkar böyle.” İfadelerini kullandı. Oldukça öfkelendiği görülen adamın sözlerine karşı çıkan kimse olmadı ve çoğu kişi yaşlı adama hak verdi.

O sırada videoya olanları aktaran başka bir vatandaşın sözleri dikkat çekti. Anlatımı yapan vatandaş, “Amca diyor ki, gençler bize yer versin biz oturalım. Gençler de diyor ki senin bu yaşta ne işin var dışarıda, evinde otur. Amca da diyor ki benim maaşım az olduğu için çalışmak zorundayım. Şimdi kim haklı?” dedi.

adam.jpg

“GALİBA AMCA KAZANDI”

Tartışmanın dikkat çekici noktalarından biri de gençlerin yaşlı adama hiç cevap vermemesi oldu. Yaşlı adamın emekli de olsa çalışmak zorunda kalması, birçok kişinin içinde üzüntüye neden oldu. Yaşlı adam, “Düşünmesi lazım insanın” diyerek yaşananların farklı bir boyutu olduğunu gösterdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.