Emeklilere kira ve kentsel dönüşüm desteği 'Milyonları sevindirecek haber'

Emeklilere kira ve kentsel dönüşüm desteği 'Milyonları sevindirecek haber'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu emeklilere kentsel dönüşüm ve kira desteği verileceğine dair açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm sürecinde dar gelirli emeklileri destekleyeceklerini açıkladı.

emekl-3.jpg

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YÜZDE 65 DESTEK !

İmamoğlu, yaptığı açıklamada, "İnşaat maliyetinin yüzde 65'ini biz üstleneceğiz" dedi ve emeklilere kira desteği sağlanacağını belirtti.

Eyüpsultan'da düzenlenen bir kentsel dönüşüm temel atma töreninde konuşan İmamoğlu, plansız ve programsız çalışmaların insanları kentsel dönüşümden soğuttuğunu ifade etti. Yıllardır çözülememiş mülkiyet sorunlarının çözüldüğünü vurgulayan İmamoğlu, engellendiği ve sabote edildiği girişimlerin yaşandığını ancak işlerine odaklandıklarını belirtti.

emekli.jpg

EMEKLİLERE 9 BİN TL KİRA DESTEĞİ

"Kentsel dönüşüm konusunda vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız" diyen İmamoğlu, "Dar gelirli emeklinin inşaat maliyetinin yüzde 65'ini biz üstleneceğiz. Ayrıca 7 bin TL ek kira desteği sağlayacağız. Emeklilere 9 bin TL kira desteği vereceğiz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.